Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dotters skam

det är svårt för mej att titta dej i ögonen
efter allt jag gjort som du inte vet om
det är till och med svårt att svara i telefon
och säga att inget särskilt har hänt sen sist
när du ringer på söndagsförmiddagen och jag vaknar
utslagen på badrumsgolvet; halvt medvetslös
och det gör fan ont i mej att säga
att skolan går bra, att jag trivs med mitt liv
att allt går bra nu och att jag tar hand om mej själv
kanske har du egentligen förstått allt fast du inte orkar förstå

du har redan fått utstå så mycket smärta lilla mamma
jag vill aldrig åsamka dej mer




Fri vers av insertnamehere
Läst 150 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-25 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

insertnamehere