Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kvinnohistoria från Mellansverige


Is mellan tänderna

Jägarinstinkten ville inte släppa taget om sitt byte.
Blodet halkade ur mig som en isbjörnsbok med alla sidorna fulla av päls.
Sparkande av lust och sagor.
Kvinnor kan bo i kylskåp men det får konsekvenser.
Andersson och Pettersson satt på en gren en flög iväg vem stanna kvar ?




Övriga genrer (Satir) av Magdalena Eriksson VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-25 22:42



Bookmark and Share


  i af apa
galet bra...!
2015-01-26

  Lars Hedlin
En stark text!
2015-01-26

  Måna N. Berger
Lundström och jag satt kvar på grenen och funderade över livet.
2015-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP