Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ständig olycksrisk







Han var som ett vinterlandskap

förrädiska isfläckar under snön



Alla visste att de fanns

ingen visste var




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2015-01-26 09:05



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Denna är magnifik!
2021-01-28

  Minkki VIP
en märklig text att läsa just idag då jag sett två gubbar sitta och fiska vid pimpelhål i snötäckt sjuk is - en annan gubbe fick räddas med helikopter
2015-02-02

  ~Snöflinga~
Åh, det där är en så klockren beskrivning av en chef jag haft! Så skrämmande att aldrig veta :O Verkligen en bra beskrivning av ett obehagligt fenomen!
2015-01-31

  Margareta Wersäll
Så absolut rakt av uttryckt med en urstark känsla inunder!
2015-01-28

  bittemi VIP
En bra beskrivning av någon som inte är att lita på
2015-01-26

  Alicia Stenfors
Sofistikerad liknelse.
2015-01-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Usch ja! Dessa människor finns tyvärr. Bra liknelse.
2015-01-26

    Dan Myrbeck
Haha - bra beskrivning!
2015-01-26

  Palett
Bra skildrad människotyp.
2015-01-26

  Teresia Ridell
Mycket bra liknelse;ja inget vidare med någon som är sådär..
2015-01-26

    ej medlem längre
En opålitlig man...

2015-01-26

  ULJO
Sådana människor ska man helst ha på avstånd
2015-01-26

  louisegirl
Så bra beskrivet, när en människa är oberäknelig..
2015-01-26

    Lena Söderkvist VIP
Hjälp, är det fler än jag som stöter på sådana människor. Oberäknelighet är verkligen ingen dygd. Superintressant dikt.
2015-01-26

    ej medlem längre
Hal som is(en person), gäller att vara aktsam.
2015-01-26

  Rise Little One
Isfläckar finns även i ett och annat förhållande .... Svårt att gardera sig.
2015-01-26

  Lars Hedlin
Bra och starkt!
2015-01-26

  Ingrid Trolle
Mycket, mycket bra!
Ibland hjälper det inte ens
att man har blivit varnad
Man måste ha broddarna
beredda - alltid.
2015-01-26

  KattenKin VIP
Bra beskrivning!
2015-01-26

  Marianne Räf
Om någon som går sin egen väg och som man aldrig vet var man har, kall
som ett vinterlandskap, bra!
2015-01-26

    ej medlem längre
Då är det bäst att hålla sig undan.
Bra beskrivet!
2015-01-26

  Anya VIP
Intressant gestaltning av någon som är svår att greppa...kanske hal...jaa så tänker jag.
2015-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP