Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar vid kaffet.


Hej rasist !

Har jag något på hjärtat? Varje streck jag drar gör ont idag.
Människors lidande är som osynliga vågor
Rasismen trampar på välkända stigar byter bara nylle
diken som blir skyttegravar som blir gravar för dem som råkar gå förbi
Var kommer vi ifrån vi som står och ser hur allt verkar gå åt helvete
Vi som bara råka gå förbi.
Vi som är främlingar i vårt eget land som dom säger.




Prosa av Magdalena Eriksson VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-26 15:39



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
För att det skall kunna finnas rasister måste det väl finnas raser? Finns det några mänskliga raser, eller bara bland djur? Är vi då djur, vi människor? Det konstiga är att jag är bättre än min granne, men ändå har grannen finare saker än jag och gräset växer grönare där...
2015-08-13

  Lars Hedlin
Starkt! Håller med dig!
2015-01-27

    Lena Söderkvist VIP
Kan bara hålla med.
2015-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP