Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget får skilja oss åt

Kan du komma?

Jag vill inte

att det skall

vara några

skiljetecken

mellan oss!

Inte ens ett semikolon!

Och några frågetecken

får inte

skilja oss åt!

Vår kärlek

skall vara

som ett utropstecken!




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-26 19:13



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
De tre sista raderna är riktig kärlek!
2015-01-26

  Kim VIP
Ja vilja o önska är ju i alla fall gratis!!
2015-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP