Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tröttsam.. eller bara trött








begraver du-
dödar du känslor av
( )
som ändå finns där
tilliten

när
du berättade vad som hänt dig
flykten som tvingat dig
inom dig själv
begraver du-
i sediment
dödar av närhet
behövande
-och idag
något som skaver i ditt liv
du är så full av skit
-jag
som bara är levande i jakten
nu skulle även det värsta
lätta mig

i dig
i dina lekar,
som jag ger min underkastelse,
är jag den starka
idag




Fri vers av ing
Läst 280 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-26 20:59



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Styrkan känns befriande.
2015-01-27
  > Nästa text
< Föregående

ing
ing