Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min upprinning


de ekande ljusen
det var genom symboliken jag kunde släppa kontrollen
låta regnbågarna blöda
mina ögons ljus
i jorden;
i rösten
vi ses aldrig mer
ett bloss, eller bara två..




Fri vers av ing
Läst 354 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-01-26 21:01



Bookmark and Share


  Hestia VIP
Gillar! Fin rytm. Vackert och starkt med med; regnbågarna som blöder...
2015-01-29

    ej medlem längre
finns alltid
tid för ett
till bloss
+
2015-01-26
  > Nästa text
< Föregående

ing
ing