Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken god son!

Mor sa till son, tala med far hur rätt sex väcks ...
Innan många goda råd då för alltid bara släcks...
Visst, sonen lovade att så göra
han skulle absolut frågan beröra...
Han sa, far hör på mig innan din kärlekslåga knäcks!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-26 22:43



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Viktig fråga...:-))
2015-01-28

  ULJO
Ja verkligen och med glimten och humorn i ögat
2015-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt