Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tog en annan riktning

ett streck av
noll
var vägen
den jag gick

inget att välja
stå still
för att utstå

eller gräva
en grop
att gömma sig i

svalde min stolthet
tömde min sorg

och ritade en
annan riktning




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 304 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-27 02:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om denna mycket!
2015-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington