Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lättar från marken

Jag förväntar mig ingenting alls
av denna vals i otakt, du och jag
Jag vill bara väldigt gärna bli en stjärna
och jag försöker dölja hoppet

Det är hoppet som fyller mina lungor
som får mig att pusta ut, UT! och hålla andan
Hur kan hopp vara så svårt att kväva
Jag vill så gärna sväva, men det ska kvävas bort!

Det finns dagar då,
jag vet allt jag har
Då kan luften skimra vit
Jag kan allting utantill
och jag kan flyga vart jag vill

Men jag FÖRVÄNTAR mig ingenting
Ingenting




Fri vers av lizhy
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-27 15:45



Bookmark and Share


    Lars J
"Då kan luften skimra vit
Jag kan allting utantill
och jag kan flyga vart jag vill"

Så fantastiskt bra!
2015-01-30
  > Nästa text
< Föregående

lizhy
lizhy