Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glöm aldrig...


Lyser

"Lyser"

Kärleken till människorna
idag vi lyser...

Låt skuggorna förbli skuggor,
som bleknar och försvinner 
i ljuset av kärleken till livet...

Lyssna ej till ljud av bruna spökets
stöveltramp...

Vi lyser frid...för vidare till
generationer...ljusets kamp...



 

 




Fri vers (Fri form) av PersonligaSusann
Läst 302 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-27 21:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gott ;) Kramar och värme till dig!
2015-01-28

  Angel of love
Ja stärk ljuset över oss, öppna och släpp in mer ljus.
2015-01-28
  > Nästa text
< Föregående

PersonligaSusann
PersonligaSusann