Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oriktigt död förklarar den här dikten.


Älskade son

När jag insåg att jag snart skulle träffa dig så stressrökte jag ett halvt paket av mina älskade lucky strikes.
Och när jag stod utanför din dörr kändes det som jag hade behövt ett halvt till.

För senast vi sågs så kände du inte igen mig.
Men alla vi syskon hade dragit lott och jag förlorade.
Så det var jag som skulle få hjälpa dig och flytta.
Men när du öppnade dörren och hälsade på mig med "min älskade son".
Då kändes det inte längre som jag hade förlorat.

Och vet du vad pappa, jag älskar dig.




Fri vers (Fri form) av westkustens
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-28 02:50



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Starkt berörande skrivit!
2015-01-28
  > Nästa text
< Föregående

westkustens