Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min fina vän

Pappa
Jag har träffat en riktigt trevlig kille
Han heter Christof
Han säger
Det låter inte svenskt
Du backar två steg
Han är inte svensk
Ni bor i skogen
Så ingen hör när han svarar
Du träffar inte en negerjävel
Han kommer slå dig och skada dig
Han skriker medan han släpar ut dig
i håret och lämnar dig blå i snön




Fri vers (Spoken word/Slam) av Penslar
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-28 07:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Penslar
Penslar