Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vardagsbild en kylig vinterdag


tanka28jan15

Promenerande
råka - nedfällda fjädrar
som mamelucker

Näbben stolt framåtriktad
med fet hästkastanj - förnöjd




Bunden vers (Tanka) av Algotezza VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-28 09:19



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kommer att tänka på ridande polisen, en vinterdag i Stockholms stadsdel Djurgården.
2015-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP