Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ella Moll

Det är någon som gråter för Ella Moll
Vem det är spelar knappast någon roll
Men någon ropar ut i natten
Över måne full och vida vatten
Över släckta stjärnor, skepp i kvav
Ella Moll, var blev du av?




Bunden vers (Rim) av Mia Popiana
Läst 568 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-01-28 11:46



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
fin!
2016-04-23

  Håkan Barck

Starkt och mycket bra!
2015-01-28

  Varja Askeland
Mycket fin!
2015-01-28

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Dramatik på stormigt djupa hav.
2015-01-28

  Lars Hedlin
Starkt och mycket bra framfört!
2015-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Mia Popiana
Mia Popiana