Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att våga rimma när alla andra säger tyst.


Surkorvar

Tappade dig när han sa
Du är som ett nödrim
när jag äntligen fått upp glöden
skrattar han inte åt det jag har att säga
om hans vara
tänk innan du pratar muttrar han.

Skriver medan soppan kokar
och djungeln börjar bli tråkig och snart finns det inga djur kvar
då får männen åka till Mars
döda något där istället.
Turligt nog är äktenskapliga gräl Sanna överlevare
kommer finnas när elefanterna är utdöda när aporna tystnat.

Då får vi hålla till godo
med tjafset om vad som är på riktigt
och vad som bara är tokerier.

Sonen håller för öronen när jag rimmar
frukostens vanlighet till en magdansande maskerad.
Jag blir så varm och glad
mjölken vit mjölken vit dansar hit å dit.

Radion skär upp raviner måste stänga av och sätta på mig själv
eller stänga av
hittar bara evighet i alla ändar.





Prosa av Magdalena Eriksson VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-28 15:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes tycker om..fortsätt just så..kram
2015-01-29

  Måna N. Berger
Att rimma är salt, kan vara frost, kan vara ett livsuppehållande smide!
2015-01-28

    Lena Söderkvist VIP
Stå på dig! (Äsch, det gör du ju...)
Det är kuligt att rimma.
2015-01-28

  i af apa
oh så bra...!
om vardagliga bilder...
2015-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP