Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska återta makten över mitt liv.

Maktlös i detta gränsland vandrar jag,
låter den mörka materian insjunkna i min
kaosartade formskapelse - totalitärt passivt våld.

Jag fortsätter att falla i en nedåtgående spiral
i ett försök att fly ifrån alla hemskheter här i gränslandet,
omgiven av demoner men ändå är jag fullständigt ensam.

Det svarta blodet fortsätter att flyta runt i mina vener,
förgiftar min bara existens i denna gudsförgätna värld.
All kontroll jag trodde att jag är helt borta tack vare
demonernas komplexa styre som förslavar allt som
kommer i dess väg.

Men trots allt detta så vill jag tro att det finns en väg ur detta,
en myriad av möjligheter som ännu inte upptäckts av mig.
En eller flera lösningar som leder till både personlig
och spirituell utveckling,
ett sätt att bli av med demonerna förhoppningsvis för gott
och jag vet att jag inte är ensam i denna kamp mot min frihet.

Jag ska återta makten över mitt liv.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Morbidinvalid
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-28 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morbidinvalid
Morbidinvalid