Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en hälsning till Jerememias i Tröstlösa vink vink.


Under en filt i Örebro

Hon låg på snedden i bedden
ingen kom den kvällen heller
den här visan är inge snygg
grisepassande och stygg.

Gråtskallevalsen heter din melodi
någon gjorde om din saga till en parodi
vad har du sålt för å skratta så
inte ett ord över dina läppar små
jag knackar hungrigt på din stjärnekväll
men du
du ligger surt på din sorgefäll.

Har du saknat för länge en närhets sfär
vad är det du skyddar
när vi tillsammans kunde vara här.

Tystnaden du sveper har fått nog av mänskor och allt
knän som hoppar,fötter som knör
almen vägrar att se på hur du dör.

Nog nu du starka kvinna i egen vals
för vem orkar höra när du kramar din egen hals.




Fri vers (Fri form) av Magdalena Eriksson VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-29 13:04



Bookmark and Share


  Ronny Berk
tycker om bild och poesi; likasom en rubrik som skapar bilder
2015-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP