Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perfekt jobbat grabben!

Mor gör snögubbe går sen in
lilla sonen blir kvar gör då sin
från gatan hörs skratt
mor sa, hur är det fatt...
-Jag gjorde figur med bröst till din...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-29 13:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
*ler* :) Bra
2015-01-30

    ej medlem längre
Lustigt :)
2015-01-29

  Marita Ohlquist VIP
Bra!
En kille som vet hur det skall vara.
2015-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt