Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skidan den slinter...

Mannen var borta i Norge några dar
frun hade sagt hon hemma är, skidan tar!
Han kom hem fråga
om skida hon våga...
Ja och löpte var än hon då var!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-29 13:15



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Även män kan löpa.




Amok.

2015-01-29

  lodjuret/seglare VIP
Hundan vilket rick
du tar då snabba trick
skriver så pennan glöder
någon stund ej föröder
bara spela, ta dina stick
2015-01-29

  ULJO
Passar bra nu när det lider mot skid VM här i Sverige
2015-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt