Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liv



nu när dagarna är förändrade
när himlen vaknat under oss
vill jag dra dig över mjuk sammet
bädda in nytt liv i ditt hår

då när träden lyfter sina kronor
och haven slår upp sina armar
vill jag mata dig med röda bär
bara för att få känna din mun



************************




Fri vers (Fri form) av evana
Läst 332 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-29 20:25



Bookmark and Share


  tony björk
du har bra liknelser i din finns text. Texten är varmt framförd med förande beskrivning. Tack!
2015-02-02

  Engel
Oj. Det var ett tag sen jag blev så häpen. Jag sitter stum inför dina ord.
2015-01-31

    glasa VIP

sinnlig
allvarsam

all varsam

och varmt djupt underbar

under sina kupoler av höjd


2015-01-30

  Lars Hedlin
Underbart framfört!
2015-01-30

  AgnesP
Tycker om dessa mjuka ord om livet.
2015-01-29
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana