Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klistrade pusselbitar


Det är när tysnaden skriker mig döv,
när talrikarna är hela i hyllan,
när mina armar saknar blåmärken
och när jag sväljer salta tårar.

Jag är rädd, för jag vet att det är ok.
Att vi har slutat kämpa, gett upp om oss.
Det finns ingen passion, ingen vilja kvar.
Vi bara finns, existerar i olika världar.




Fri vers av pappersplan
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-30 06:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pappersplan