Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Januarinätter

Mitt hjärta stannar lite då och då.
När jag ser dig
titta bort.
Hade vi inte en chans, du och jag.
Var vi inte perfekta, då och då.

Jag har tappat min aptit.
Vill inte ha mer.
Allt smakar papper
och din beröring känns tom.

Ändå lägger jag mig extra nära.
Mina tårar blöter ned din T-shirt och
jag hör att du inte kan sova.
Vi visste att det skulle ta slut.
Men inte nu.
Inte såhär.

Du har tappat din aptit.
Vill inte ha mer,
av mig.
Det var alltid menat att ta slut.
Varför såhär?

Dina obefintliga känslor
i relation till mina
oändligt sprängande
gör att jag rinner ut.

Blöta fläckar på din rygg.
Du försökte mata mig
ett tag.
Med glädje brukade jag ta emot.
Då och då.

Det var länge sen nu.
Jag viskar att jag älskar dig.
Du låtsas sova.
Vill inte ha mer.
Våra nätter rinner ut.




Fri vers av södernatt
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-30 07:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

södernatt