Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kliché

vi skrattar ikapp, du och jag
för det är mer uthärdligt än tystnad
men ihåliga skratt är obehagligare än tinnitus,
röster i huvudet eller ångestskrik;
det betyder att vi har gett upp
att vi har erkänt nederlaget
att vi lägger oss på rygg och tar emot sparkarna

tänk om vi blev allvarliga igen
vågade titta varandra i ögonen
tog upp kampen

"så länge det finns liv finns det hopp"
vet inte varför
men min förkärlek för floskler
blir alltid starkast i mina svagaste stunder




Fri vers av insertnamehere
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-02 18:15



Bookmark and Share


  Ingmar Hård VIP
det finns en kraft i den här texten som jag uppskattar
och rytm
2015-02-02
  > Nästa text
< Föregående

insertnamehere