Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto, fwiw - snön var vitare, solen mer gyllene...


Haiku 30.1.2015

 

 

ränder på modet:

i kejserliga färger

klär solen backen

 

 

2015-01-30   15:17

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Minkki VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-30 14:24



Bookmark and Share


  Deva
Kan det vara guldskimrande? Otvivelaktigt något som kungar tycker om..
2015-02-01

  Monika A Mirsch VIP
Fyndigt ordat med ljusets speglingar över snön och historien vingslag i samma andetag!
2015-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP