Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ödssjukt barn hjälp mig

de fluffiga sköna kuddarna har blivit kantiga.
människor har förvandlats till odjur.
jag har ett dödssjukt barn hjälp mig...
orken börjar ta slut hjälpen domnar bort.

ser ni min son snälla låt honom få leva,
jag orkar snart inte mer på riktigt nu...
mvh vilda




Prosa av Vildaste
Läst 337 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-30 17:24



Bookmark and Share


  aol
Jag lovar, så berörande starkt skaldat
2015-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste