Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget vittne

 

Inget vittne mer

som vet

som hörde gruset
knastra på gången

som kände dofterna, ljuden,
rösterna, kropparna,
från den självklara,
första verkligheten

den,
som etsar sitt mönster
över allt
som blir

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Madeleine Ågren (Maduska)
Läst 449 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-03-23 19:12



Bookmark and Share


  Nitram P
Fina rader om ögonblicket då inget återstår men som ändå pekar framåt.
2015-03-26

  Heikki Hellman
Synd att det är sant i verkligheten
2015-03-24

  Måna N. Berger
Det blir så till sist. Det är då vi måste berätta dem.
2015-03-23

  Eva Langrath VIP
Fin beskrivning av tidens gång och så konstigt det blir när ingen finns kvar som kan minnas.
2015-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Ågren (Maduska)