Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det skymmer häromkring

Vi sitter vid det gamla slitna köksbordet med fåror i furun som tårilar, ansikte mot ansikte, diskuterar som VD:ar för toppstyrda börsbolag framtiden för inte bara oss men världen. Ett glödlampa dimmad till nästan ingenting ett svagt sken som ett blekare svart, en man sitter hukad framför brasan av mörker med vedträn av vad som är kvar att bränna. Från himlen kommer ingen frälsare ingen hand inget ordförråd räddas med nyare Babels torn som pekar nedåt. Vi vrids ur som en trasor i mörker, en och en tills ett mjukare svart hastigast bryter natthimlens oräkneliga stjärnmönster.

Far, innan dess kommer du inte hem igen.




Fri vers av Virtute
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-31 01:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virtute