Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svepande penseldrag

 

Ytan hade djup och bredd
sköna hem var ständigt på tapeten
lyhörda lät de tondöv mor sätta allt på spel

Hon byggde en bättre verklighet
av fria former och färg i kvadrat,
räckte lång näsa åt alla proportioner

Bärande väggar revs halvvägs in i livet
fönster med fel utsikt flyttades resolut
i lustiga huset såg de nu in istället för ut

I skydd av under, la hon en lekfull mosaik
som ett visum till vanligheten
En synvilla även för den skarpaste blick




Bunden vers av KattenKin VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-01-31 22:21



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Stark text. Tack! KOmmer att grubbla vidare på "visum till vanligheten"...
2015-02-04

  Lars Hedlin
En text på djupet!
2015-02-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Bara så bara skrivet om att våga. Inte följa mallen.
2015-02-01

    ej medlem längre
Hon gick efter sina egna tankar, och "byggde en bättre verklighet". Hon var tydligen fri i sina tankar och klok nog att göra en egen bedömning. Så tolkar jag det.
2015-02-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att fundera på!

2015-02-01

    ej medlem längre
som ett visum till vanligheten

Snyggt!
The happy radhus...så känns denna text...
2015-02-01

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
ja,här var det verkligen livat.lite "villa villerkullastuk"
2015-01-31
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP