Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets labyrint





Livet är som en labyrint
det finns ingen karta


När vägen känns rätt
fortsätter jag framåt


När vägen känns fel
ändrar jag riktning


Stannar vid återvändsgränderna
samlar tankarna


Fortsätter gå




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2015-01-31 09:52



Bookmark and Share


    Jennie F
Du verkar inte vara en krångelfia
2015-02-17

  ResenärGenomLivet VIP
Bra ord att gå efter...
2015-02-02

    Dan Myrbeck
Önskar det funnes en
livets GPS!
2015-02-02

  Marianne Räf
Kloka fina ord!
Tar å bokmärker!
(Visdomsord att bevara).
2015-02-01

  Lars Hedlin
Mycket bra framfört!
2015-02-01

  louisegirl
Precis så är livets väg..
Mycket bra formulerat
2015-02-01

  Heikki Hellman
Ett stort tack för dina kloka navigationsråd. Jag har nu mindre ångest och är inte mera rädd för en labyrint, där finns det även utväg!
2015-02-01

  KattenKin VIP
Jo utan feeling hamnar man nog lätt fel! Fint formulerat!
2015-01-31

  ULJO
Som vanligt skriver du med klokhet och intelligens
2015-01-31

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Återvändsgränderna? /är i trubbel/ är i dödläge/Impas/ are in deadlock/ sont dans l'impasse; ungefär så det känns ibland men jag har tur, och rolig på köpet, jag söker flera språk och då man blir befriad av ömma tankar. Om man jämföra språk gränderna, politiken, ländernas återvänds våra – deras. osv.
2015-01-31

    ej medlem längre
Ja så är det,känner igen känslan väl.
2015-01-31

  Ingrid Trolle
Det är väl så det
ser ut för de flesta
av oss.
2015-01-31

  Teresia Ridell
Fint och bra, ja det är lite så man försöker göra.
2015-01-31

    ej medlem längre
Du har en stor styrka och en intensiv livsgnista.
2015-01-31

  walborg
Vad göra annars - tack för reflektionen
2015-01-31

  Anya VIP
Bra gestaltat...själv har jag så svårt att veta vilken väg som är rätt och fel. Stundtals blir det mest irrande lite hit och dit...eller massa återvändsgränder. :)))
2015-01-31

    ej medlem längre
Dina alltid så kloka texter,
denna inget undantag ... Bra ....
2015-01-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, livet är ingen raksträcka precis. Fint budskap i din text.
2015-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP