Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

resväskan med gravallvarliga dagar



Du packar resväskan med gravallvarliga dagar som inte längre kan glömmas. Det har tagit tid, många år tillsammans med mig , men slutligen återvände barndomslandet och åskmoln innan blixtnedslag syns åter vid horisonten när du blundar.

Hjärtat är blåslaget och magen fylld med sjuka citronfjärilar som transporterar oro varje ögonblick. Jag kan aldrig göra dig oförstörd, ändå har jag kysst dig när natten varit obehagligt mörk och försökt tända sänglampan hela vägen in i dig.

Vi möttes i krogvimlet, innan vi började dö på riktigt. Det var först skönt att tränga sig närmare det okända under skinnet, men när teatersällskapet från förr vaknar, förvandlats jag till en ondskefull karaktär i ditt självhat .

___________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-01-31 13:12



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Generös och fin text.
2015-01-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Fantastisk bra text, som berör mig inombords., med igenkänningsbara känselspröt.
2015-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP