Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här gjordes allt rätt!

Mustränaren har ett fullt sjå
ordning på muskelövningen få...
Där sitts par om par
ej nå´n på benen drar...
De övar MUS KEL! HALLÅ VADÅ?







Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-31 13:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
GILLAS!
2015-02-01

  Eva Langrath VIP
Så gjorde du än en gång min dag , Smilbandet åkte upp till örnen :)
2015-02-01

  ULJO
Helt underbart
2015-01-31

    ej medlem längre
Underbart skaldat! :)
2015-01-31

    ej medlem längre
Mus kel..hihi, detta var allt en mångtydig text :)
Otroligt bra!!
2015-01-31

  Michaela Dutius
Muskler ja....inte får man vara lat då - väl poetat!

2015-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt