Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läromästare N:o 1

Förloraren som
orkar ta nya tag så´n
person följer jag!




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-31 13:58



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Mycket bra!
2015-02-03

  Maria Sundelius
Klokt! Vill lära mig skriva haiku!

2015-02-01

  Lars Hedlin
Bra Mycket Bra!
2015-02-01

  Kim VIP
Mmm, en lärare sa alltid: tappa inte sugen, världen är full av tappade sugar… el hur var det det där ORDSPRÅKET?!
2015-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt