Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

topas



låter din siluett brinna ned
till en dragen linje
ett kvarglömt stoft

men nyanser
likt ljusreflexer någonstans
smaker
komna ur ett heligt instrument

ett orört vatten

håller mig vaken

************




Fri vers (Fri form) av evana
Läst 352 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-31 16:28



Bookmark and Share


  Delilah Juno VIP
Skönhet....närhet.
2015-02-04

    ej medlem längre
Denna text griper tag i mig
jag kan inte släppa den
så otroligt stark och vacker
2015-02-03

  Lars Hedlin
Oerhört fint APPLÅD!
2015-02-01

    ej medlem längre
Väldigt fint
2015-01-31

  Quasimodo
Den här både doftar en orörd närhet och skapar toner i natten!
2015-01-31

  Lena Själsöga Keijser
skimrandevackert
2015-01-31
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana