Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olof Palme

Olof Palme ville se en förbättring,
måste vara han som är min enda svenska släktning.




Övriga genrer av jobby
Läst 511 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-10 14:41



Bookmark and Share


  AndersN
Enklet, rakt på sak och jag förstår vad du menar.

"Mycket av världens elände är resultatet av i demokratisk ordning fattade
beslut." - Olof Palme
2006-04-10
  > Nästa text
< Föregående

jobby
jobby