Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nån sa....



Nån sa;
du skriver dikter
då är du djup

Nej, sa jag
men jag skriver ner mina tankar

samlar på minnen
drar slutsatser
tänker

som de flesta av oss gör

men jag skriver ner
allt

och allt är inte bra
men

behövligt




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-01-31 21:39



Bookmark and Share


  aol
Så är det ju
2015-02-26

    Birgersdotter VIP
Känner så väl igen orden-och håller med -det är behövligt att skriva.Bra förmedlat.
2015-02-06

  Teresia Ridell
Stark igenkänningskänsla ! Det går liksom bara inte att låta bli att skriva.

Bra skrivet !
2015-02-06

  Chawa VIP
Ja, det är just så...
2015-02-06

  KYREUS of Sweden
Starkt!
2015-01-31

  Elisabeth H
Precis så!
2015-01-31

  ULJO
Briljant
2015-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP