Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nyförlösande

Nu tar jag av mig ryggsäcken, kastar
undan stenarna som tyngt. Nu tar jag
mig i kragen som sattes på för 36 år
sedan; kastar linorna som binder mig
med väggen och slänger kartan som
leder.

Krossar mobiltelefonen
loggar ut "Facebook"
säljer bilen och tar din hand
den hand som föder

Stigen är ung under min fötter och
träden öppnar sina armar för att ta
emot. Tiden är ny i mina luftrör och
dina kyssar: nyförlösande

Jag vill ge dig den tid jag aldrig
kunnat ge. Den hand du aldrig kunnat
nå och den känsla du aldrig fått.
"All inclusive" i verklighet. Ett
oförglömligt äventyr; ett nyförlösande
liv utan svängram.




Fri vers (Fri form) av tony björk
Läst 161 gånger
Publicerad 2015-02-01 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tony björk
tony björk