Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brus

Ett brus likt pärlande band
från speglandets skugga.
Näckrosblad ligger platt likt
plättar efter barnlek i köket.
Knotten irrar likt gamarna
över ett lik.

I brus vaggar ormbunken dess
spetsiga blad och domherren
- - - - - - - - - - - - - - - sjunger
I brus lämnar daggen över

mot natt i moll. Hopen
regndroppar intar position
i västlig front men avråder
eld inför stjärnstatus.




Fri vers (Fri form) av tony björk
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-01 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tony björk
tony björk