Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fridfullt



I fredståget

grannen med sin kamphund

i koppel




Bunden vers (Haiku) av Deva
Läst 428 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-01 09:58



Bookmark and Share


  Respons VIP
Bra träffande bild!
2015-10-10

  Fredrik P. VIP

Som tur är.
2015-02-02

  Gunnel Eriksson VIP
Så länge den är kopplad och
grannen har kontroll på den
kan den gå varsomhelst.
2015-02-02

  Gunwale VIP
Den som är stark måste vara snäll!
2015-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Deva
Deva