Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tio verser om pågående action på jord

Bakom låsta dörrar
under jorden mycket gömt
tunnlar fyllt av hemskhet
kommer aldrig att bli glömt

Så många barn har räddats
ur satans groteska klor
berättelserna är så hemska
chocken för många stor

Det pågår enorma uppdrag
arresteringar på löpande band
goda krafter rensar träsket
som är djupt i land efter land

Lögnens gift haft kontrollen
under allför många år
manipulerat jordens befolkning
sanningen avslöjar dess spår

Människor kommer få veta
blir för många inte lätt
att höra hur de blivit lurade
på ett fruktansvärt sataniskt sätt

Historia vill formulera annat
lögner kommer suddas ut
ersättas med sanningens källa
då alla uppdrag får ett slut

Listan på saker är så många
skulle ta tid att skriva i ord
så massivt svårt att greppa
vad som pågått på vår jord

Världen är i gungning
den saken är helt klar
nytt på väg att ta över
ta bort det hemska som var

Fokusera på det positiva
sprid kärlek utan slut
när goda nyheter serveras
kommer glädje bryta ut

Rättvisan kommer synas
efter orättvisans spår
när cabal har tappat greppet
kommer nya spirande år









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-08 12:28



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2021-06-09

    lydriket
Bravo! Dina ögon är öppna och klarsynta.
2021-06-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP