Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blöder

Jag längtar efter dig men
vet inte vem du är

Jag längtar efter explosionen
i mitt hjärta
och tomheten i min tanke.

Jag längtar efter känslan att behövas
att saknas

Nu blöder jag tid

Jag blöder tid




Fri vers (Fri form) av tony björk
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-01 15:58



Bookmark and Share


  evana
En intensiv längtan som greppar tag!
2015-02-01
  > Nästa text
< Föregående

tony björk
tony björk