Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<3


Få njuta och känna hela dig




Jag älskar

att mina blå ögon

kan se vackra dig

att min näsa

kan sniffa din doft

att min mun

kan kyssa och smaka

på hela goda dig

att hela min kropp

kan få känna och njuta

din kropp intill min

hur skönt är inte det..




Fri vers av Eliza-69
Läst 374 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-02-01 17:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
HElt underbart!
2015-02-09

    ej medlem längre
Skööönt <3
2015-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69