Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ungdomliga fobier

En släkting berättade för mig att hon hade erbjudit ett barnbarn några fina stolar.

"Nej jag vill inte ha något som någon annan suttit på", blev svaret.

Drar man ut parallellen av ett sådant resonemang så skulle inte den personen kunna gå på en restaurang; använda deras stolar eller deras bestick och porslin. Inte heller kunna använda en tvättstuga i ett hyreshus.

Ett annat nutid fenomen är att många ungdomar går med badkläder på i dusch och bastu vid allmänna badinrättningar. Även trots att det är skilda herr- och damavdelningar. Det är verkligen ohygieniskt. Skälet är kanske att man är rädd för blickar från homo- eller bisexuella eftersom  det skrivits så mycket om dessa i pressen.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-01 18:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
i Australien där jag nu bor, finns inga nakna kroppar i dusch o bastu
så det kan vara kultur också
Visste inte det var ohygieniskt att vara klädd
jag brukar skoja om det på jobbet, att vi är näck hemma
:)
2015-02-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Kanske orkar de inte visa sin skröplighet. Idealen idag för unga är tuffa vad avser utseende.
2015-02-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att ta till sig och fundera på!
2015-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP