Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar kom för mig under en skogspromenad. Tog en bild med kameran.


En tunnel av träd

Jag går genom en tunnel av träd
denna dag utan tid.
Blott en kort stund att vila i
i ett liv som sakta flyter vidare.

Utan viljeansträngning
rör sig benen.
Framåt.

Men liv fortgår alltid
i en ellips.

Vi går -men Vart ?

Lövverk skymmer himlen.




Fri vers av Raul Ström
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-01 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Raul Ström
Raul Ström