Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortbyting

Resekropp ryggsäck
förväntans bild glöder långt i
nattens mjukaste hålrum
påklädd (avklädd) tejpad
festfixad tillsvidare
den slutgiltiga morgonen
möter med handpåläggning
längtar hem varje del
slickar den hel
felfödda foster fumlar över
underhudsfettets glada bollhav
ett förutsägbart finlandsbåtslöfte
hemsöker väglös våtmark
konsumtionskläckning pågår
på valfria äggbrickor
dominans tradition romans
jag föddes möjligen
även på denna hylla
mylingarna mässar:
- var rädd om dej / ha en underbar dag
- tack för att du ville vinna

vissheten bedrar i köttladans
målade meningar och karusellskymning
dämpade skrik och snällt tiggeri
vi driver med mörka lanternor
medan mylingarna mässar:
- vi vet vad du vill / ta hand om dej

jaglöshetens hemlika omfamning
lyser våta spår
på vita kakelväggen
vatten
ryker
ur inbjudande kloaker
värmedöden är en social konstruktion
nuet vaggar vägvillingen
blåser håret tillrätta
evigheten växer till sig och
fyller födelsefältens foster
med fruktansvärd trygghet
samma gamla kjol som svassar
under rodnande sol

bädda åt byggkroppen
i mysmodulens lådor
bytkroppen bara bubblar
felsökt signal
vet vad som vankas
väljmolnet växer
vill något värmre
mistluren stönar
autonoma väljare
vimlar stilsäkert
vallar olika vilse
utan brytkodens primtal
är vi alla
lika hemma överallt








Fri vers av svernbygrabben
Läst 177 gånger
Publicerad 2015-02-01 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben