Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens betydelse.

Kan vara svårt att beskriva känslan jag får när jag tänker på dig.
Eller vad jag kände när du tog mig i din famn.
Det var som du la alla känslorna på plats.
Du slöt igen såren med din kärlek och mitt hjärta blev helt.
Mina känslor som då rusade och snurrade okontrollerat föll på plats i mitt hjärta.
Du gav mig livet, lusten och passionen till allt vad världen erbjuder.
Du gav mig mod och styrka.
Du gav av dig själv med sån värme och jag kan bara le och vara lycklig att jag träffade dig, att vi fann varandra. <3




Fri vers av Angel of love
Läst 715 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2015-02-02 10:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stort grattis till placeringen! Vackra fina känslor skriver du om.
2015-02-09

  Rise Little One
Stort Grattis till placeringen !
2015-02-07

    ej medlem längre
Äkta vackra känslor i din text.
2015-02-07

  Johan-70
Du ÄR kärlek. En varm och fin människa. <3
2015-02-05

  erkki
Förälskelsens magi! Du beskriver den närmast perfekt!
2015-02-04

    ej medlem längre
Så fint, kärleken lever i dig och i dina ord, strålar.
2015-02-03

  Maria Sundelin VIP
En fin känsla
Kramar
2015-02-03

  Lars Hedlin
Helt underbart varmt och härligt :) <3
2015-02-03

    Birgersdotter VIP
Vackert och fyllt av strålande kärlek
2015-02-03

  Connie
Varmt och underbart beskrivet om det bästa som finns!
2015-02-03

  Fem hjärtan VIP
Du skriver som alltid så underbart vackert om kärlek..!
2015-02-03

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert, kärleksfullt...
2015-02-02

    ej medlem längre
Jättefin text..väldigt berörande
2015-02-02

    Dan Myrbeck
Du beskriver bra trots att det är
svårt.

Fin hyllning!
2015-02-02

    ej medlem längre
Varma ord fyllda med kärlek!
2015-02-02

  ULJO
Kärlek. Kärlek
2015-02-02

  Marita Ohlquist VIP
Livsbejakande!
2015-02-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken fin hyllning till kärleken, den underbara!
2015-02-02

    ej medlem längre
Du skriver om kärlek så att man blir alldeles stum. Det är svårt att finna ord som räcker till..
2015-02-02

  louisegirl
Kärleksfullt fint
2015-02-02

    ej medlem längre
Härlig känsla i dina ord..
2015-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love