Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om skrikande poeter


Du väger så lätt om du skriker

Nej ! Att rabbla så här är det enda som går hem
att trycka in ord med en jättelem
men det väger så lätt i min mage
skriver vi dikter för avsugna öron för hörlurars bedövade gångar
vad är det för dikter som måste skrikas för att höras
när så många behöver tysta mellanrum för att föras
till en strand eller så.

Jag önskar att
Publiken självmant ska rulla ut sin flygande matta
för vågor från eget hav
slippa va kvick eller smaskig
va politisk eller taskig

Rummet där någon berättar med de ord han har kvar
något som skälver av rädsla för sig själv och som har
rosiga dallrande kinder
rosiga lyssnande bilder av liv.









Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Magdalena Eriksson VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-02 21:28



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Jag gillar verkligen din värld, din stil, ditt språk, din tolkning. Fast jag inte fattar allt, fattar jag mycket, eller så fattar jag lite, men gillar det ändå.
Undrar om det är dina egna målningar? Fantastiska hur som.
2015-02-10

  i af apa
gillar mycket! & bilden ser spännade ut...
2015-02-04

    Lena Söderkvist VIP
Lyriskt och bestämt på en gång. Det är lika ovanligt som härligt.
2015-02-03

  Lars Hedlin
Bra starkt nära!
2015-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP