Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bubbelvin

Bubbla, bubbla, bubblor, upp igenom skimrande guld.
Bubblor, trillar uppåt, kittlar mot min hud.
Gud, vad bubblor sprakar,
bränner nästan, mitt i vilan, fiestan

Minidroppar skvätter, upp över glaskanten,
upp från miniatlanten av utspädd guld
är det skuld? vem skyller jag guld?
skyller jag guld?!

Tänker efter, varför känns det såhär??
Inuti denna sfär där jag är faller glashus isär
och min varma atmosfär liknar en smältande glaciär.
Jag har abstinensbesvär.
Bubblor.
Vad det nu är som var här bytte plötsligt karaktär,
skillnaden var kosmisk, men även molekylär
En nypremiär, om än bara sådär,
en nedtonad affär, lurad av mitt eget begär!

Tro, hopp och Tillit

har sålt min själ för billigt!




Fri vers (Fri form) av lizhy
Läst 358 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-02 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lizhy
lizhy