Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


(c) foto: Minkki Huldén ett infall, jag gav efter och så blev det såhär...


När livet är tufft (fundra)

 

när livet är tufft mellan verserna

kanske bäst då att Skriva
extra långa verser  i täta rader

medan man tuffar på?

 

2015-02-02   21:49




Övriga genrer av Minkki VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-02-02 21:00



Bookmark and Share


  AgnesP
Ja du, att tuffa på är nog bra. Också när det är uppförsbacke.
2015-02-03

  Rise Little One
Det är bara att testa sig fram ;)
2015-02-03

    ej medlem längre
Det är kanske så man bör göra. Bra tuffat!
2015-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP