Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


(c) foto: Minkki Huldén Tillägnas mina lidande vänner - dem som lidit färdigt och dem som ännu inte befriats


Jag hatar döden 3.2.2015 (haiku ?)

 

jag hatar döden
den berövar oss vänner,
ger oss saknad, sorg

jag är inte rädd
för den, men för lidandet
som föregår den

jag förlåter den
för befrielsen den ger
från plågofyllt liv

 

2015-02-03   11:11

 




Bunden vers (Haiku) av Minkki VIP
Läst 518 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2015-02-03 10:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tränger in i djupet...
mycket aktuell...
2015-02-16

    ej medlem längre
Tycker om. Från att vara till att inte vara. Resan mellan punkterna är inte alltid barmhärtig.

Men i befrielsen vilar något fridfullt.
2015-02-15

    ADI Nehlin
fint och berörande
2015-02-11

  RitaBrunner
Varsamt och fint berör du döden...
2015-02-09

  Anna Maris
Fin kontrast i den sista.
2015-02-05

  AgnesP
Varsamt formulerat om det svåra.
2015-02-03

    ej medlem längre
Tack fina Minkki!

"jag förlåter den
för befrielsen den ger
från plågofyllt liv"
2015-02-03

  Rise Little One
Underbar haiku om döden!
2015-02-03

  Maj-Lis VIP
Griper tag
2015-02-03

  walborg
Tack Minkki
2015-02-03

  bumerang
Eftertänksamma formuleringar om det som angår oss alla
2015-02-03

  Marita Ohlquist VIP
Text som går in i själ och hjärta!
2015-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP